20 mei, 2015

Backstage met een vintage camper

Het Pinksterweekend is in aantocht en met ons gezin zijn we alweer druk bezig om een leuke kampeerstek uit te zoeken voor onze vintage camper. Ons oog is gevallen op natuurcamping Raayerhof in Limburg. Het hele gezin kijkt er enorm naar uit om de eerste kampeertrip van het jaar te gaan maken. Het kampeerseizoen is wat ons betreft weer geopend!

Camptoo

De camper staat alweer een paar weken voor de deur en heeft reeds twee uitstapjes achter de rug. Allebei te danken aan Camptoo, een geweldige website website waar je een camper of caravan kunt huren van een medekampeerder. Het plan is er altijd al geweest om onze camper te gaan verhuren, dus toen ik Camptoo eerder dit jaar tegenkwam was de stap snel genomen. En al binnen een paar weken kreeg ik een telefoontje van ze met een ontzettend leuke vraag. Het Haags Productiebedrijf wilde graag gebruik maken van onze camper tijdens Bevrijdingsfestival Den Haag voor backstage interviews. Of we het leuk vonden om met de camper die kant op te rijden en de hele dag te genieten van het Bevrijdingsfestival? Nou, daar zeggen wij natuurlijk graag ja tegen!Backstage bij Bevrijdingsfestival Den Haag

Om 10.00 uur 's ochtends stonden we op het Malieveld in Den Haag. De camper werd achter het hoofdpodium geparkeerd en wij kregen een backstage bandje om onze pols. Nadat we kennis hadden gemaakt met het team van het Haags Productiebedrijf en Camptoo, hebben we de camper klaargemaakt en aan hen overgedragen. Het was een gezellige drukte met de filmcrew en we hebben met volle teugen genoten van alle bedrijvigheid rondom onze camper.


Uiteraard hebben wij regelmatig langs de zijlijn staan toekijken welke artiesten er allemaal werden geïnterviewd bij onze camper. Zo kwamen onder andere de 3JS, de Scheveningse reggaegroep Piñata en Arie Komen langs.
Om 23.30 uur konden waren we klaar voor de dag en zijn we weer naar huis gereden. Een te gekke dag met een uniek kijkje achter de schermen van Bevrijdingsfestival Den Haag 2015. Gelukkig konden we daarna nog even nagenieten van het verslag dat het Haags productiebedrijf maakte voor Omroep West. Bekijk hier onder het filmpje.
Ook onze vintage camper huren?

Een toffe start van ons 'camper verhuur avontuur ' met Camptoo. Tijdens het Hemelvaartweekend was de camper officieel voor de eerste keer verhuurd aan een leuk Amsterdams gezin. Zij hebben de oldtimer meegenomen naar Normandië en er een geweldige mini vakantie mee beleefd. Wil jij onze vintage camper ook huren? Dat kan via de site van Camptoo.