23 maart, 2011

Melissa Milis

Soms kom je al surfende over het internet een inspirerende blog tegen. Zo kwamen we een aantal maanden terug uit bij de blog van fotografe en grafisch ontwerpster Melissa Milis. En we waren er meteen van ondersteboven. Wat een mooie stijl heeft deze creatieve dame. 

Van trouw- en familiefoto's tot mode en kinderen. Alles wat Melissa voor haar lens krijgt, wordt in haar unieke stijl vastgelegd. En helemaal origineel zijn de zwangerschap foto's. Een mooiere manier van een zwangerschap in beeld brengen kom je niet vaak tegen. Door de hele zwangerschap heen maakt Melissa foto's van jou en je zwangere buik. En manlief mag er natuurlijk ook bij. En wat is er nu mooier om deze periode af te sluiten met zo'n geweldig geboortekaartje, die ze ook zelf vormgeeft.

De blog van Melissa biedt meer dan alleen fotografie. Ook voor inspiratie, DIY, en andere leuke creatieve posts kun je bij haar terecht. En leuke giveaways! Voor de maand maart heeft De Oude Speelkamer een give away pakket samengesteld. Kijk hier hoe je dat kan winnen.www.melissamilis.com
melissamilis.blogspot.com