01 maart, 2011

Textiele muurstickers van Love Mae

Tja... hoe leg je dat nu weer uit... textiele muurstickers. Het bestaat echt en het werkt fantastisch! Hoe ze het voor elkaar krijgen weet ik niet, maar het Australische merk Love Mae heeft muurstickers ontwikkelt die van echt textiel zijn.

Hoe werkt het?
De achterkant van de stickers is voorzien van een lijm laag, die naar het lijkt onuitputtelijk is. Want zelfs nadat je de stickers tig keer van de muur af haalt en weer op plakt, blijven ze gewoon zitten. Je kunt ze dus steeds opnieuw te gebruiken. En dat alles zonder beschadigingen op de muur. Zijn ze vies? Dan was je ze gewoon met lauwwarm water. Nu zal je denken, dan plakken ze toch niet meer? Maar het tegenovergestelde is waar: ze plakken nog steeds als de beste. Ze zijn zelfs bestand tegen ruwe kinderhandjes en kunnen tegen een stootje.

Duurzaam
Doordat de stickers herbruikbaar zijn, kun je er jaren van genieten. En het leuke is, dat het naast muurdecoratie ook een stuk speelgoed is. Dubbel plezier dus! De producten van Love Mae worden bovendien op milieuvriendelijke wijze gemaakt. Door het gebruik van ecologisch verantwoorde inkt en gerecyclede verpakkingen denken ze ook aan de toekomst van onze kinderen. En dat is zeker zo belangrijk!

Mini Mae
Ook heel erg leuk zijn de kleine uitvoeringen van de muurstickers, Mini Mae. Hetzelfde materiaal, maar dan een formaatje kleiner. Naast het gebruik op de muur, kun je er nog veel meer mee doen. Bijvoorbeeld op planken, laptops, computers, handtasjes, telefoons, deuren, lichtschakelaars, spiegels of in je auto plakken. Zo kun je er zelf ook nog een beetje mee spelen.

Waar te koop?
De Oude Speelkamer heeft alle textiele muurstickers van Love Mae in haar assortiment. Kun je jouw favoriet er niet tussen vinden, omdat deze niet meer voorradig is? Laat het ons weten en we bestellen deze direct voor je.