09 mei, 2011

Nieuws

Het is alweer eventjes geleden sinds we een nieuwe blog hebben geplaatst. Maar dat wil uiteraard niet zeggen dat we stil hebben gezeten! Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met verbeteringen en vernieuwingen voor De Oude Speelkamer.

We hebben onder andere een nieuwe fotostudio aangeschaft. Daarmee kunnen we de producten nog beter en sneller kunnen fotograferen. Dat betekent dat we de producten ook sneller op de website kunnen zetten. En dat is te zien! Inmiddels hebben we al meer dan 400 unieke, vintage en retro producten in de webshop staan.

Verder zijn we ook erg druk met de organisatie van de Zomerfair in Rosmalen. Samen met nog 4 andere hippe webshops organiseren we op zondag 22 mei een gezellig evenement. Maar daarover later meer!

Deze maand krijgen we ook een aantal nieuwe merken in de webshop. Één daarvan is Kenana Knitter Critters. Zij produceren handgemaakte, zachte, wollen knuffels in Kenia. Een speciaal project, waarin een groep Keniaanse vrouwen de hoofdrol spelen. Ook hier komen we uitgebreid op terug in een volgende blog.