06 oktober, 2011

Het Sint Nicolaas speelgoedboek

De zomer is ten einde en we zien in de verte de stoomboot van Sinterklaas alweer aankomen. Dit jaar heeft hij iets leuks meegenomen! Het Sint Nicolaas speelgoedboek van De Oude Speelkamer. Speciaal voor bedrijven of instellingen die eens wat anders willen. Lekker origineel en ook nog eens super makkelijk. Want De Oude Speelkamer zorgt ervoor dat alle cadeau's feestelijk ingepakt worden.

Het speelgoed boek heeft maar liefst 20 pagina's, zodat er voldoende keus is voor kindjes van alle leeftijden. Er staan cadeau's in van vijf tot twintig euro, voor kindjes vanaf 0 jaar. De kinderen maken een verlanglijstje voor de Sint en De Oude Speelkamer doet de rest.

Heeft jouw bedrijf al een vaste leverancier voor Sint cadeau's? Dan doe je het Sint Nicolaas speelgoedboek van De Oude Speelkamer er toch gewoon bij? Dit is toch net even wat anders dan de reguliere speelgoedboeken. Dat zorgt voor een extra leuke sintviering op het werk!

Ben je nieuwsgierig geworden? Download hier een alvast het Sint boek als pdf. Voor gedrukte exemplaren of meer informatie, kun je contact opnemen met De Oude Speelkamer en we bespreken de mogelijkheden met je. Ook voor leuke uitdeelcadeau's!