22 november, 2011

De Groote Winterfair op zondag 27 november


Zondag 27 november wordt voor de derde keer De Groote Fair georganiseerd in De Groote Wielen, Rosmalen. Na de Zomerfair in mei van dit jaar, is het nu de beurt aan de Winterfair. Van 11.00 tot 17.00 uur opent multifunctionele accommodatie Windkracht 5 haar deuren voor de bezoekers. De perfecte kans om mooie en originele aankopen voor de feestdagen te doen!

Gevarieerd aanbod
Met ondernemers uit De Groote Wielen en Rosmalen, maar ook hippe webwinkels van buiten de regio is er een mooie variƫteit aan deelnemers ontstaan. Samen zorgen zij voor een mooi aanbod van (kinder)kleding, woonaccessoires, stationary, speelgoed, gadgets, mode accessoires, sportartikelen en leuke hebbedingetjes.

Daarnaast zijn er verschillende activiteiten, zoals schminken, sieraden maken en cupcakes versieren. Vanuit een omgebouwde brandweerbus worden de lekkerste verse soepen geserveerd en voor een broodje hamburger of  beenham kunt u terecht bij een heuse barbecuewagen.

Tentoonstelling en kunstveiling
Na het overweldigende succes van de Zomerfair is de organisatie op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden om De Groote Fair verder uit te breiden. Daar hoefden ze niet ver voor te zoeken, want in Basisschool De Groote Wielen hebben zij een enthousiaste partner gevonden.

De afgelopen periode hebben de leerlingen hard gewerkt aan prachtige kunstwerken. Deze worden tentoongesteld in het atrium van de school. Om 15.00 uur worden de kunstwerken geveild, samen met cadeaupakketten die ter beschikking zijn gesteld door de ondernemers. De opbrengst hiervan gaat naar Basisschool De Groote Wielen.

Primeur
Op de Winterfair zal ook een primeur plaatsvinden. De allereerste uitgave van WEBBESmagazine wordt uitgedeeld onder de bezoekers. WEBBESmagazine is een hip, klein en handig magazine vol leuke hebbedingen-adressen op het web en leuke achtergrond artikelen. Voor de internetshopper echt een handig boekje om te bewaren.

Wilt u meer weten over de Winterfair en haar deelnemers, de tentoonstelling met kunstveiling of WEBBESmagazine? Kijk dan op grootefair.blogspot.com.