16 november, 2011

Flavourites Live! acties en kortingen

Nog maar 2 nachtjes slapen en het is zover. Aanstaande vrijdag barst het inspirerende driedaags webshopevent Flavourites Live! los in Amsterdam Noord op de hippe locatie ‘De Overkant'. Dit jaar spectaculairder en creatiever dan ooit met meer dan 160 webshops die live hun producten verkopen, zoals kleding, woonaccessoires, tassen, sieraden, stationery, hip kinderspul, schoenen en meubels.

Ook wij zijn erbij!
De Oude Speelkamer is één van de inspirerende webshops die op Flavourites Live! te vinden is. Met onze fraai ingerichte stand en retro spulletjes zijn we van plan er een mooi feestje van te maken. We zijn erg benieuwd wat jullie van al onze nieuwe spulletjes vinden! Je vindt ons op stand nummer 161.

Acties en kortingen
We beginnen de vrijdag meteen goed met een leuke kortingsactie voor Flair lezeressen. Zij krijgen op vertoon van de Flair 20% korting op de Magische Speelboom (€ 79,95). En daarbij sturen we deze ook nog eens gratis op naar je, zodat je er niet mee rond hoeft te sjouwen!

Maar ook de overige dagen zullen er leuke kortingen en acties zijn voor Flavourites Live! bezoekers. Houd het blog, Facebook en Twitter hiervoor in de gaten!

Hoe en wat?
Flavourites Live! is geopend van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november 2011 van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur. Kijk voor meer informatie, deelnemers, het workshopprogramma en het laatste nieuws op www.flavouriteslive.nl.