29 december, 2011

Terugblik 2011

Het jaar 2011 is alweer bijna voorbij. Het eerste 'volle' jaar voor De Oude Speelkamer met een hoop mooie momenten. Tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar.

Webshop
De webshop heeft een grote sprong gemaakt dit jaar. Naast alle mooie vintage vondsten hebben we ook een uitgebreid assortiment aan nieuwe retro producten gekregen. Daardoor is er een vaste collectie ontstaan waar we erg trots op zijn. Inmiddels staan er meer dan 500 producten in de webshop. Er is een hoop jeugdsentiment bijgekomen en we krijgen daar ook veel positieve reacties op van jullie!

Evenementen
Naast de verkoop in onze webshop zijn we dit jaar ook op een hoop evenementen geweest. Onder andere op de Hippe Markt in Utrecht, Sunday Market in Amsterdam, Kerst in de Vesting in Elburg, Belle Bazaar in Tilburg en niet te vergeten de Groote Fair in Rosmalen. Maar het evenement dat de meeste indruk op ons heeft gemaakt is toch wel Flavourites Live!. Drie dagen vol shopping plezier op een tóp locatie. Gewoon weg SUPER!

Wat gaan we doen in 2012?
Voor 2012 hebben we alweer een hoop nieuwe plannen. Zo zijn we bezig met de uitbreiding van onze huisstijl, openen we een gloednieuw winkelpand in Stad.nl, staan er alweer mooie evenementen op de planning in Nederland én België en hebben we veel nieuwe producten op het oog die we hopelijk kunnen toevoegen aan het assortiment.

Home Sale met veel kortingen
We gaan ook afscheid nemen van een aantal merken in de webshop om plaats te maken voor een nieuwe lichting. Dat doen we middels een Home Sale. Een gezellige middag waarbij je binnen kunt lopen in Eindhoven of Rosmalen, de producten uitgebreid bekijkt en koopt met kortingen tot wel 50%! Nieuwe, maar ook vintage spulletjes die nog niet op de website staan. Dit mag je zeker niet missen!

We staan te trappelen om aan 2012 te beginnen, maar voor nu wensen we iedereen een gezond en liefdevol 2012 toe. En willen we jullie bedanken voor de vele bestellingen en mooie jeugdherinneringen die jullie met ons hebben gedeeld. 

Heel veel liefs,


Yvonne & Ester
De Oude Speelkamer