26 januari, 2012

Home Sale zondag 5 februari

Zondag 5 februari organiseert De Oude Speelkamer een gezellige Home Sale. Die middag kun je van 13.00 tot 16.00 uur binnen lopen op De Bonnet 16 in Rosmalen. Onder het genot van een hapje en drankje kun je lekker snuffelen tussen de vele vintage en retro spulletjes.

Allemaal mooie producten die nog niet op de website staan en daardoor extra scherp geprijsd zijn. Maar we gaan ook afscheid nemen van een aantal producten die nu in de webshop staan. Dit is je kans om als eerste deze producten te kopen met kortingen tot maar liefst 50%. Dit mag je zeker niet missen!!!Wil je weten welke merken er in de uitverkoop gaan? Houd dan Facebook, Twitter, deze blog en de nieuwsbrief in de gaten en sla als eerste je slag op de vele kortingen! Vanaf 1 februari zullen alle producten die te koop zijn tijdens de Home Sale zichtbaar worden in de webshop.

Meld je nu aan voor de Home Sale via Facebook en ontvang een leuk cadeautje op zondag 5 februari. Heb je geen Facebook? Geen probleem, een mailtje sturen kan ook! Mail je naam naar info@deoudespeelkamer.nl en wij houden je op de hoogte en leggen het vintage cadeau voor je klaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten