25 januari, 2012

Stad.nl: tijdelijk géén verzendkosten!

Het is zo ver! Het vintage winkeltje van De Oude Speelkamer in Stad.nl is geopend. De schappen zijn gevuld met alleen maar vintage vondsten, ons winkelpersoneel is er klaar voor en de producten staan te popelen om naar hun nieuwe eigenaar te gaan.

Met onze openingsactie wordt het winkelen extra leuk. Want als je nu een product uit ons winkeltje in Stad.nl koopt in combinatie met een aankoop uit de webshop, dan krijg je deze gratis thuisgestuurd! Kies hiervoor de speciale verzendmethode in het winkelmandje van de webshop deoudespeelkamer.nl. Binnen 24 uur krijg je een e-mail met instructies en kun je de bestelling afronden.

Voorlopige toegang
Voorlopig kan nog niet iedereen de Stad in en heb je eerst een toegangscode nodig. Inmiddels heeft De Oude Speelkamer 25 toegangscodes voor Stad.nl. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je alvast een kijkje nemen in ons winkelpandje of één van de 180 anderen, laat dan even een berichtje achter en je krijgt een unieke code (éénmalig te gebruiken).Wanneer je als bezoeker de code invoert in het boxje 'toegangscode' bovenaan de stadspoort, dan opent gelijk een formulier waarop je de registratie voor een stadspas kan doen. 

Vervolgens kan je als bezoeker, bij ieder volgend bezoek, gewoon inloggen met het opgegeven emailadres en wachtwoord.Webshophouders krijgen 1 maand gratis huur
Heb je zelf een webshop? Dan geven deze codes ook recht op een maand "gratis" huur en geen registratiekosten.
2 opmerkingen:

  1. Ik lees heel veel leuk nieuws in mijn TL op Twitter over Stad.nl, zou het dan ook leuk vinden om een toegangscode te krijgen :-). @evymaud

    BeantwoordenVerwijderen