19 maart, 2012

Pasen met CreativeMamma.com

De lente is in aantocht. We hebben alweer een paar mooie dagen achter de rug, de narcissen staan in bloei en de wereld wordt weer wat vrolijker. Voor mij een teken dat Pasen bijna voor de deur staat. Bij ons thuis zijn de eerste paaseitjes al versierd en staat er een mini-paastak op tafel waar de kindjes hun creaties in mogen hangen. De komende weken zal ik een aantal blogs aan het paasfeest wijden voor wat leuke ideeën om Pasen nóg gezelliger te maken!

Deze eerste blog bevat gelijk een leuke gratis download van CreativeMamma.com. Creative Mamma is de inspirerende, creatieve blog van de in New York wonende mama Joy Charde. Je kunt er tips en trucs kunt vinden voor de juiste balans tussen je gezin en je creatieve kant. Heel veel gratis printables die ze zelf maakt en die iedereen kan gebruiken voor eigen gebruik.

Voor elk seizoen heeft ze wel een grappige download, zo ook voor Pasen. Een compleet pakket met vier Paas-ansichtkaarten, een vel met stickers, labels of cupcake topper, een kleurplaat en een vel met instructies en materialen specificaties.

Download hier de volledige 'Kawaii Easter Kit' van CreativeMamma.com.