27 april, 2012

Voorjaarskorting

Het is feest! De nieuwe website is eindelijk online. De eerste reacties zijn erg positief en daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee! De website heeft een frisse nieuwe uitstraling gekregen en is een stuk overzichtelijker. Ook zijn er nieuwe elementen aan toegevoegd, zoals een inlogpagina voor klanten en een pagina 'in de media'.

Achter de schermen wordt nog steeds aan de website gewerkt en er zullen binnenkort ook wat extra pagina's worden toegevoegd. Zo komt er een pagina met allerlei gratis downloads en leuke linkjes. Ook de pagina met de media publicaties is nog lang niet compleet, dus die wordt ook steeds aangevuld.

Om de website feestelijk te 'openen' is er meteen een knallende voorjaarskorting van maar liefst 30% op de Love Mae muurstickers. Deze muurstickers zijn gemaakt van textiel, waardoor ze 100% herbruikbaar en afwasbaar zijn. Makkelijk en zonder beschadigingen te verwijderen en opnieuw te gebruiken. Blijft plakken op vrijwel elke ondergrond. Je kunt er dus zo vaak mee spelen als je wilt!