21 februari, 2013

Miller Goodman PlayShapes

Na lang wikken en wegen heb ik vorig jaar toch besloten om de Miller Goodman producten toe te voegen aan het assortiment van De Oude Speelkamer. Het design is helemaal van nu, maar het concept van bouwen en puzzelen met blokken doet me toch echt wel denken aan vroeger. En spijt heb ik er niet van. Wat een prachtige producten zijn dit!

Oneindig veel bouwen
Samen met dochterlief ben ik meteen aan de slag gegaan met de Miller Goodman PlayShapes. Het is een unieke speelset van 74 geometrische figuren. Je kunt er oneindig veel 3D-ontwerpen mee maken, waaronder dieren, mensen, gezichten, voertuigen en gebouwen.

Met de bijgeleverde poster konden we kiezen uit verschillende voorbeelden om na te bouwen. Maar je kunt je fantasie ook de vrije loop laten met deze puzzelvormen. De mogelijkheden zijn eindeloos!Milieuvriendelijk
De blokken zijn gemaakt van milieuvriendelijk, duurzaam rubberhout, met gifvrij gekleurde vlakken voor een modern accent. Ook heel handig is de katoenen zak met koordsluiting die er bij zit, want eenmaal uit de doos krijg je deze stukken er niet meer in.

Het blijft leuk!
Wij spelen hier nog regelmatig met de blokken en als we geen inspiratie meer hebben, dan speuren we het internet af naar voorbeelden die anderen gemaakt hebben. De gekste vormen worden gemaakt en we hebben er heel veel plezier van. Degelijke blokken die eigenlijk in iedere speelgoedkist moeten zitten!