25 november, 2015

Het is weer cadeautjes tijd!

Nog 10 dagen tot aan pakjesavond. Wat een heerlijke tijd! Het leukste als ouder is het uitzoeken van de Sint cadeaus voor je kind(eren). Want er is niets leuker dan een vrolijk en verrast kindergezichtje te zien bij het openen van de pakjes. De Oude Speelkamer zet de leukste cadeaus op een rij uit onze eigen webshop en uit andere shops!


1. De Magische Speelboom - Jubileum uitgave
Na 40 jaar keert de Magische Speelboom terug naar de originele versie. Limited edition collectors item.

2. Ambi Toys Activity Case
Een kleurrijke activiteiten koffer van Ambi Toys met zes verschillende activiteiten die door kleine handjes verkend kunnen worden. Voor baby's die klaar zijn om de wereld te ontdekken.

3. Lucky wit geboorte armbandje
Als de kersverse moeder dit baby armbandje in haar handen heeft, is ze vast verkocht. Piepklein, maar met zo'n bijzondere betekenis: alle geluk voor haar kindje!

4. Kid O tuimelaar wasbeer
Duw, trek of pak dit kleurrijke wiebeldier. Door de afgeronde, verzwaarde bodem zal deze wasbeer altijd draaien en weer rechtop komen.

5. Blafre broodtrommel 'tractor' groen
Deze groene broodtrommel van Blafre in de vorm van een tractor maakt van elke lunch of picknick een feestje.

6. Stormlamp LED - rood
Deze retro stormlantaarn is uitgevoerd in een levendige karmozijnrode kleur. Met LED verlichting en werkt op batterijen. Makkelijk te bedienen met de aan en uit knop.

7. Ik kan tekenen boek
Tekenen is veel oefenen en veel proberen. Met het boek 'Ik kan tekenen' ga je stap-voor-stap mensen, emoties en dieren tekenen. Eerst volg je de stappen en door veel te oefenen ontwikkel je je eigen stijl.

8. Robot Lilliput - geel
Stoere robot van blik in de kleuren geel en oranje. Steek het sleuteltje in de zijkant van de robot, wind het op en de Lilliput robot loopt vooruit.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten