20 november, 2012

De Oude Speelkamer presenteert nieuw ledikant: hedendaags design met retro-uitstraling

Slapen zoals vroeger, met de veiligheid van nu. Ester Verheijden van De Oude Speelkamer ontwerpt een bijzonder luxe retro kinderledikant dat meegroeit van baby tot peuter en de show zal stelen in iedere kinderkamer. Voor het eerst te zien tijdens Flavourites Live van 23 tot 25 november aanstaande in Amsterdam.

Slapen in stijl

Juist omdat retro tegenwoordig weer zo in trek is, ook voor babies, wilde de Oude Speelkamer een nieuw ledikant in het assortiment opnemen dat qua look helemaal jaren ’60 is, maar past binnen het hedendaags design interieur. Omdat het nog niet bleek te bestaan, ontwierp Ester er zelf één. Het resultaat: een prachtig, met de hand gemaakt ledikant, volledig van Nederlandse bodem. Het voldoet aan alle huidige veiligheidseisen, maar lijkt direct uit een prentenboek van vroeger te komen.Van baby tot peuter
Het bedje is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een verstelbare bedbodem voor het makkelijk in en uit bed tillen van je baby. Als je kind toe is aan de volgende stap, dan is het ledikant eenvoudig om te bouwen tot peuterbed. Haal één van de zijkanten weg en vervang deze het door de bijgeleverde ombouwkit. Daardoor creeër je een handige uitstap met een laag veiligheidsrek. Zo slaapt de kleine jarenlang in retro-stijl.
Specificaties
Kleur uiteinde: macassar met hoogglans afwerking
Kleur zijkant: wit (RAL 9016) zijdeglans
Formaat ledikant: 79 cm (b) x 125 cm (l) x 82 cm (h)
Matrasmaat: 60 x 120 cm

Het retro ledikant zal exclusief via De Oude Speelkamer verkrijgbaar zijn voor € 1.699,-.