03 december, 2012

De Groote Fair: een gezellig familie evenement

Zondag 9 december van 11.00 tot 17.00 uur wordt voor de zesde achtereenvolgende keer De Groote Fair georganiseerd wijkgebouw Windkracht 5 in De Groote Wielen, Rosmalen. Op deze prachtige binnenlocatie staan ruim 40 kramen, workshops en horeca stands. Perfect om de mooiste cadeaus voor de feestdagen uit te zoeken. Toegang is gratis.

Origineel en uniek aanbod
Net als de vorige edities belooft ook deze Groote Fair weer een groot succes te worden. Er is een ruim aanbod in hippe hebbedingen, kleding, tassen, sieraden, accessoires, originele geschenken, papierwaren, speelgoed, baby- en kinderkleding, decoratie- en woonaccessoires.

Maar er is meer! U kunt heerlijke wijnen proeven, een cruise of een weekendje weg boeken en een heerlijke biologische snack eten. Ook is er een mini boerderij van kinderopvang 't Goudvisje waar de kinderen lekker kunnen spelen. De vele leuke activiteiten zorgen voor een gezellig dagje uit voor de hele familie! 

Meer informatie
Wilt u meer weten over De Groote Fair en alle deelnemers, kijk dan op de website van De Groote Fair: www.degrootefair.nl

De Oude Speelkamer houdt tijdens De Groote Fair een grote uitverkoop. Heel veel vintage kinderspullen voor kleine prijsjes! Dat wil je toch niet missen?