28 juli, 2015

Auto's... overal auto's

Auto’s… overal auto’s… heerlijk om een zoontje te hebben en te zien wat voor passies hij heeft. Twee daarvan; dieren en auto’s. Een kleine genieter is onze man, en ook tijdens de vakantie in Frankrijk genoot hij net zo hard mee met ons. 

We stonden op een mooie camping met prachtig uitzicht in het bergachtige gebied ‘Drôme’. De camping lag op een mooie steile bergwand, dus vele mogelijkheden wat betreft het spelen met auto’s. Op dag één ontstond een leuk spelletje; de eerste speelgoedauto reed van de berg af en ik kan je vertellen, er volgden er meer… veel meer… heel veel meer.

Overal waar we gingen, ging een autootje in zijn handen mee (of twee, of drie ;) ) en allemaal reden ze voor ons uit de berg af. Iedere dag. Heerlijk. Eigenlijk zorgde het voor goede ontspanning, want alles ging in een heerlijk vakantie tempo.De auto’s gingen zelfs mee naar de speeltuin en rolden vrolijk voor hem uit de glijbaan af.  Vele jongensogen keken hem aan en jawel, een paar dagen later liepen er allemaal jongetjes van zijn leeftijd met speelgoedautootjes door de speeltuin heen. Een ware rage. Gelukkig verkochten ze in het winkeltje op de camping leuke (goed betaalbare) autootjes, want er sneuvelde er nog wel eens een.

Oude auto's op vakantie


Wat was het mooi dat er op de camping een aantal liefhebbers van oude Triumph’s aan het kamperen waren. Een gratis ‘show’ wanneer ze over de camping reden. En wat dacht je van die oude Volkswagenbusjes? Prachtig mooi en wat zou het super zijn daar eens mee te kamperen. Bedenk me ineens dat er nog geen mini Volkswagen busje tot het wagenpark van zoonlief behoort… hmm… dat ga ik onthouden voor zijn verjaardag!!

Tot de volgende blog!
Liseth

Geen opmerkingen:

Een reactie posten