06 maart, 2015

Majvillan kinderbehang

Een tijdje terug kwam ik in contact met de Zweedse ontwerpster Charlotta Sandberg. Via Pinterest kwam ik haar sprookjesachtige en kleurrijke collectie kinderbehang tegen: Majvillan. Ik was gelijk verkocht en wilde het maar al te graag gaan verkopen. Gelukkig was Charlotta net zo enthousiast en staat het behang inmiddels in volle glorie in de webwinkel te pronken.

Majvillan Cherry Valley Grey kinderbehang
Majvillan Cherry Valley Grey


De collectie van Majvillan neemt je mee op een wonderbaarlijke reis door de meest prachtige sprookjesboeken. Met dit behang aan de wand vertelt het verhalen vol met kastelen en draken, prachtige valleien met de mooiste bomen, bloemen en vogels, maar ook mijn persoonlijke favoriet; een circus met olifanten, leeuwen en beren. En dat allemaal in frisse, zachte kleuren. Een fijne sfeer met een vintage touch die een baby- of kinderkamer tot leven brengen.


Majvillan Circus Blue kinderbehang
Majvillan Circus Blue


De productiewijze is ook speciaal. Het is een lijmdruk op vliesbehang. Dit is een klassieke druktechniek waardoor het behang een stijlvolle uitstraling krijgt. Het wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen en is bedrukt met milieuvriendelijke inkt. Eenvoudig aan te brengen en makkelijk om mee te werken. Breng lijm aan op de muur en plak de stroken tegen de muur. Een kind kan de was doen!


Majvillan Dragon Dark Blue kinderbehang
Majvillan Dragon Dark Blue


Eigenlijk zit er voor elke kinderkamer wel iets bij. Sommige ontwerpen zijn wat meer aanwezig door een explosie van kleur, zoals de Cherry Valley Yellow. Je kunt ook kiezen voor een rustiger ontwerp dat wat meer op de achtergrond blijft, zoals de Circus Sand. Het fijne aan dit behang is dat het geschikt is voor alle leeftijden. Van baby tot tiener blijft het behang passen. Door middel van de juiste accessoires creëer je weer een hele nieuwe uitstraling en groeit het met je kind mee.Majvillan Cherry Valley Yellow kinderbehang
Majvillan Cherry Valley Yellow


Majvillan Circus Sand kinderbehang
Majvillan Circus Sand

Kortom, een sfeervol behang met een fijne uitstraling en fantasievolle illustraties. Wil je de volledige collectie Majvillan kinderbehang zien? Ga dan naar De Oude Speelkamer en kijk welke verschillende varianten er allemaal verkrijgbaar zijn.


Majvillan Palace Garden Lila kinderbehang
Majvillan Palace Garden Lila


Geen opmerkingen:

Een reactie posten